bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Kris mackó Gördeszkás mackó kristály dísz (5619208)
 Swarovski Kris mackó Gördeszkás mackó kristály dísz (5619208)

Merüljön el a nosztalgiában a Kris Bear család új ellenálhatatlan darabjával, amely1993 óta világszerte a gyűjtők. A 467 fazettás Kris Bear gördeszkás mackó tiszta kristályban tündököl, és sárga sapkával, rózsaszín rágógumival, valamint egy rózsaszín és kék lakkozott gördeszkával látható. Elbűvölő ajándék bármilyen alkalomra. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 5.1 cm, Szélesség: 2.5 cm, Hossz: 4.5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Kris mackó Gördeszkás mackó kristály dísz - 5619208

Listaár: 37 499 Ft
Internetes ár: 18 749 Ft
Kedvezmény: 18 750 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó