bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Zodiac Bika kristály dísz (5670103)
 Swarovski Zodiac Bika kristály dísz (5670103)  Swarovski Zodiac Bika kristály dísz (5670103)  Swarovski Zodiac Bika kristály dísz (5670103)  Swarovski Zodiac Bika kristály dísz (5670103)

Ez a világegyetem által ihletett, varázslatos figura a merész Bika csillagjegy előtt tiszteleg. A precíziós metszés és a gravírozott, aranyszínű fém ötvözéséből született, 98 fazettából álló asztrológiai dekoráció egy vadvirágot szimatoló bikát ábrázol. Ajándékozza meg ezzel a különleges darabbal saját magát vagy egy születésnapját ünneplő szerettét. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 2.8 x 2.5 x 4.4 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Zodiac Bika kristály dísz - 5670103

Listaár: 33 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella