bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Hattyú, közepes kristály dísz (5613255)
 Swarovski Hattyú, közepes kristály dísz (5613255)

Ezt a közepes méretű dekorációs darabot az új Swarovski-hattyú logó ihlette. A Martin Zendron által tervezte darab kizárólag átlátszó kristályból készült, méghozzá 299 fazettával – a hattyú feje és nyaka a Swarovski név elegáns „S” alakját formázza. A jövő felé tekintve, emelt szárnyaival, és felszállásra készen, ez a gyönyörű darab modern és kifinomult módon ünnepli a márka egyedi formavilágát és örökségét. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 8.5 cm, Hossz: 6.17 cm, Szélesség: 8.5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Hattyú, közepes kristály dísz - 5613255

Listaár: 95 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska