bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Hattyú, közepes kristály dísz (5613255)
 Swarovski Hattyú, közepes kristály dísz (5613255)

Ezt a közepes méretű dekorációs darabot az új Swarovski-hattyú logó ihlette. A Martin Zendron által tervezte darab kizárólag átlátszó kristályból készült, méghozzá 299 fazettával – a hattyú feje és nyaka a Swarovski név elegáns „S” alakját formázza. A jövő felé tekintve, emelt szárnyaival, és felszállásra készen, ez a gyönyörű darab modern és kifinomult módon ünnepli a márka egyedi formavilágát és örökségét. Dísztárgy. Nem játékszer. 15 év alatti gyermekeknek nem ajánlott. Magasság: 8.5 cm, Hossz: 6.17 cm, Szélesség: 8.5 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Hattyú, közepes kristály dísz - 5613255

Listaár: 99 999 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György