bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Florere Bazsarózsa kristály dísz (5668065)
 Swarovski Florere Bazsarózsa kristály dísz (5668065)  Swarovski Florere Bazsarózsa kristály dísz (5668065)  Swarovski Florere Bazsarózsa kristály dísz (5668065)  Swarovski Florere Bazsarózsa kristály dísz (5668065)

A magas, kecses és vibráló bazsarózsa káprázatos látványt kelt. Ez a kifinomult kreáció 456 fazettával ragyog, a rózsaszín szirmok pedig igéző, átmenetes hatással tündökölnek. A levelek és a szár zöld lakkal bevont fémből készültek, és a virág variálható fémtalapzaton helyezkedik el, amelyről tetszés szerint eltávolítható. A szeretet, a boldogság és a romantika jelképe ez a szabadon álló dísz, amely kifejező kiegészítője lehet az otthonának. Nincs szükség vázára vagy talapzatra. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 18.5 x 6.6 x 7.4 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Florere Bazsarózsa kristály dísz - 5668065

Listaár: 100 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi