bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Alice Csodaországban kristály dísz (5670225)
 Swarovski Alice Csodaországban kristály dísz (5670225)  Swarovski Alice Csodaországban kristály dísz (5670225)  Swarovski Alice Csodaországban kristály dísz (5670225)  Swarovski Alice Csodaországban kristály dísz (5670225)

Az Alice Csodaországban kék hernyója a szabadság és az átalakulás szimbóluma: ő tanította meg Alice-nek, hogyan tud összezsugorodni és megnőni. Ez a káprázatos figura a varázsgombán ülő hernyót ábrázolja, aki arra vár, hogy újabb kalandor keresztezze az útját. A szakszerűen metszett darab 229 fazettából áll, és a kék és a piros mellett színek sokasága kelti életre. Ezzel a Disney-figurával egy kis titokzatosságot és vidámságot csempészhet az otthonába. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 4.9 x 4.5 x 4.2 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Alice Csodaországban kristály dísz - 5670225

Listaár: 94 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila