bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski 2024 Éves kiadás gömb kristály dísz (5682735)
 Swarovski 2024 Éves kiadás gömb kristály dísz (5682735)  Swarovski 2024 Éves kiadás gömb kristály dísz (5682735)  Swarovski 2024 Éves kiadás gömb kristály dísz (5682735)

Az idei Annual Edition Ball Ornament az ünnepi időszakot egy vidám tűzijátékkal ünnepli. Ez a csodálatos alkotás a Swarovski innovációját és a kristály mesteri használatát mutatja be, 396 ragyogó fazettával. Maga a gömb is kristályokkal van kirakva, hogy a frissen hullott hóra hasonlítson, míg belül a tűzijáték tiszta kristálycsillagokból és pezsgőarany színű érintésekből készült. A dísz fehér grosgrain szalagra van felfüggesztve, és egy pezsgő aranyszínű címkével van ellátva, amelyre a "2024" felirat van gravírozva. Akassza fel az ablakba vagy a fára, hogy az ünnepek varázsában gyönyörködhessen az egész szezonban. Dekorációs tárgy. Nem játék. Nem alkalmas 15 év alatti gyermekek számára. Méret: 9,9 x 8 x 8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski 2024 Éves kiadás gömb kristály dísz - 5682735

Listaár: 44 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula