bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Víz alatti kalandokra fel!

2022. június 20.

Víz alatti kalandokra fel!

Vízálló- és búvárórák az egész családnak.

Nyáron a nemcsak a tengerpart, hanem a felszín alatti titokzatos világ is kalandra csábít lenyűgöző természeti csodáival.


Olyan búvárkodásra alkalmas női és férfi, illetve fokozottan vízálló gyerek órákat is ajánlunk, amelyekkel akár egész nap élvezhetjük a hűsítő habokat! Ráadásul nem csak vízi sportokhoz érdemes viselnünk őket: szemet gyönyörködtető megjelenésükkel akár a munkahelyen vagy a suliban is megállják majd a helyüket. 


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma