bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Viva Magenta - az év pantone színe

2023. január 16.

Viva Magenta - az év pantone színe

Erő, magabiztosság, egyediség: így jellemeznénk a 2023-as év Pantone színét, ami a Viva Magenta elnevezést kapta. A kiválasztott lüktető szín optimizmust és örömöt közvetít, rendkívül erőteljes és az önkifejezésre ösztönöz.

A Viva Magenta árnyalatot a Pantone élénk és dinamikus színként difiniálja, amely új lendületet képes adni a mindennapok során. Alapja a természetben is előforduló egyik legszebb vörös szín, amiben egyszerre vannak jelen a bíbor hűvös és a vörös vibrálóan meleg tónusai - éppen ezért mindenkihez passzol és mindenkit az egyediségének kifejezésére bíztat. A 2023-as célok eléréséhez ebből a színvilágból mutatunk be női és férfi ékszereket és órákat.


Paul Hewitt karkötő - PH-PH-L-B-DB-MCoeur De Lion Joyful Colours karkötő - 4564/30-0300Thomas Sabo szív charm - 1475-640-10


GO - Girl Only női óra - 699319Armani Aviator férfi óra - AR11265Casio Retro férfi óra - CA-53WF-4BEF


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László