bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Vigyázz, kész, fesztivál!

2024. július 05.

Vigyázz, kész, fesztivál!

A fesztiválszezon alatt mindenki bevállalósabb stílusra vált: erős színek, játékos fonások, lenge ruhák és persze hatalmas vagy csillogó ékszerek és kiegészítők.

Kínálatunkban számos olyan vidám és feltűnő női ékszer, valamint óra található, amikkel tovább lehet fűszerezni a fesztiválokra kigondolt pikáns vagy bohókás megjelenést. Ragyogjunk fényesebben új szerzeményeinkkel, mint a fellépők a színpadon!megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia