bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
ÜZLETEINK ISMÉT NYITVA TARTANAK

2021. április 07.

ÜZLETEINK ISMÉT NYITVA TARTANAK

A korábban megszokott rend szerint várjuk kedves vásárlóinkat!

Minden üzletünk bejáratánál feltüntetjük, hogy a hatályos rendelkezésnek megfelelően egyszerre hány fő vásárló tartózkodhat a vásárlótérben. A többi kedves vásárlónkat tisztelettel kérjük, hogy az üzlet bejárata előtt várakozzon, betartva a másfél méteres védőtávolságot. A maszk viselése továbbra is kötelező a kint várakozók és az üzletben lévők számára egyaránt. Köszönjük az együttműködést!


Üzleteinkben minden óvintézkedést megteszünk a biztonságos vásárlás érdekében: rendszeresen fertőtlenítjük a vásárlóteret, és vevőink részére is biztosítunk kézfertőtlenítőket. Kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésre! 


Üzleteink aktuális nyitva tartása és elérhetősége


 


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya