bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Üdítő neon színű órák a nyári kalandokhoz

2024. június 11.

Üdítő neon színű órák a nyári kalandokhoz

A nyár a szabadság és a pihenés időszaka, ami általában a bátrabb és élénkebb színek viselésével is együtt jár.

Most olyan női és férfi órákat válogattunk össze, amik frissességet és pezsgést visznek megjelenésünkbe neon színeikkel. Fesztiválok, koktél partik, és házibulik kötelező elemei ezek a feltűnő modellek, de akár egy lazább pénteki munkanapon is viselhetjük őket.megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra