bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
TRENDFIGYELŐ

2021. január 14.

TRENDFIGYELŐ

Az év trendszínei: világos napságra és nyugtató szürke

A rangos Pantone intézet szakértői idén két izgalmas színt is kiválasztottak számunkra.


A "világos napsárga" elsősorban a feltűnést kedvelőknek lesz telitalálat, hiszen ez az árnyalat már messziről hirdeti, hogy viselője a legújabb trendek szerint öltözködik. Az alábbi ékszerek és órák mindezt tökéletesen megtestesítik: 


Míg a "nyugtató szürkét" szinte bármilyen meglévő darabbal kombinálhatjuk, és visszafogottsága révén várhatóan nem csak a hölgyek, de az urak ízlését is elnyeri majd. Ezzel összhangban az alábbi ékszereket ajánljuk kínálatunkból:


                    


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet