bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
THOMAS SABO ÚJDONSÁGOK

2019. szeptember 23.

THOMAS SABO ÚJDONSÁGOK

Lenyűgöző ékszerek (nem csak) stílusikonoknak!
Mi mással is kezdhetnénk beszámolónkat, mint hogy Rita Ora lett a Thomas Sabo márkanagykövete! A popdíva egyszerre nőies és vadóc stílusát tökéletesen tükrözi a nevével fémjelzett kollekció, mely már webshopunkban is elérhető!

Emellett az urak számára is izgalmas ékszerekkel készültünk, melyek bőrdzsekivel és zakóval egyaránt magabiztos megjelenést kölcsönöznek. Lássuk, melyek ezek!


Rendhagyó darabok Rita Ora stílusában


Az őszi kollekció legizgalmasabb darabjait a fantasztikus énekesnő és stílusikon, Rita Ora fémjelzi. A legújabb trendeknek megfelelően merész formák és látványos, színes kövek jellemzik ezeket a nem mindennapi ékszereket, melyek viselésével mi is világsztárnak érezhetjük magunkat.


Mágikus szimbólumok a mindennapokra


Varázslattal teli világába invitál bennünket a Magic kollekció: minden egyes ékszer egy szimbólumot hordoz magában, mely különleges jelentéssel bír. Kedvenceink a labirintus medál, amelyet egy mozgatható csillag díszít, valamint a cicafüles gyűrű, melyet egy nyakláncon átfűzve medálként is viselhetünk.


Statement kollekció férfiaknak


Az urak számára is különleges darabokat tartogat az őszi szezon! A fekete-ezüst erőteljes kontrasztja merész megjelenést kölcsönöz, az ékszereken felbukkanó szimbólumok között az iránytű és a labirintus dominál, míg az ásványi karkötőket kedvelők minden eddiginél több színből válogathatnak.


 


Thomas Sabo újdonságok


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra