bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Skeleton férfi órák a mechanika kedvelőinek

2022. november 16.

Skeleton férfi órák a mechanika kedvelőinek

Akit mindig is lenyűgözött az óraszerkezetek bravúros működése, annak kifejezetten ajánljuk a skeleton kialakítású modelleket.

Ezeknél a különleges megjelenésű óráknál a teljesen áttört számlap minden részletet feltár, így a kíváncsi szemlélő figyelemmel kísérheti az óra fogaskerekeinek minden egyes precíz mozdulatát a mechanika világában. Következzen néhány kortalan darab, ami a praktikum mellett vizuális élménnyel is megajándékozza viselőjét.


Tommy Hilfiger Henry férfi óra - TH1710478Zeppelin New Captain’s Line Automatic férfi óra - 8664-5Edox Delfin Mecano Automatic férfi óra - 85303-357GR-NRN


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs