bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Római számok az egyedi megjelenésért

2023. március 03.

Római számok az egyedi megjelenésért

Időtlen, sokszínű és különleges: a most következő férfi és női órák számlapján római számok mutatják az időt!

Erre a célra a latin ABC betűit használják, ami Európában egészen a 14. századig elterjedt volt, ma viszont már inkább ritkaságnak számít. A római számok jól kombinálhatók a különböző stílusokkal, hiszen a klasszikus bőrszíjas, a modern mesh szíjas és a sportos kronográf órákhoz is passzolnak, sőt még az extravagáns formavilágot is képesek feldobni. Mutatunk is néhány kivételes modellt!megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória