bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Római számok az egyedi megjelenésért

2023. március 03.

Római számok az egyedi megjelenésért

Időtlen, sokszínű és különleges: a most következő férfi és női órák számlapján római számok mutatják az időt!

Erre a célra a latin ABC betűit használják, ami Európában egészen a 14. századig elterjedt volt, ma viszont már inkább ritkaságnak számít. A római számok jól kombinálhatók a különböző stílusokkal, hiszen a klasszikus bőrszíjas, a modern mesh szíjas és a sportos kronográf órákhoz is passzolnak, sőt még az extravagáns formavilágot is képesek feldobni. Mutatunk is néhány kivételes modellt!megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra