bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Pink parti: vidám, optimista, szupernőies ékszerek és órák

2022. július 27.

Pink parti: vidám, optimista, szupernőies ékszerek és órák

A rózsaszín és annak árnyalatai mindig is a felhőtlen életérzést és az örök fiatalságot szimbolizálták.

Amellett, hogy a legnőiesebb szín, akár már kis felületen alkalmazva is kiemeli viselője gyengéd báját, bátrabban használva pedig igazán pompásan érvényesül! Ez a szín mind ékszerben, mind órában friss hatást kelt, és magabiztosságot sugároz.


Jöjjenek most kínálatunk legszebb pink árnyalatú modelljei:megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia