bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
PANDORA ÚJDONSÁGOK A SZERETET JEGYÉBEN

2022. július 28.

PANDORA ÚJDONSÁGOK A SZERETET JEGYÉBEN

Családtagjaink, barátaink és négylábú kedvenceink különleges helyet foglalnak el szívünkben. A PANDORA legújabb kollekciójával ékszer formájában is kifejezhetjük irántuk érzett szeretetünket!

A Disney Micimackó rajongók is imádnivaló charmokkal gazdagíthatják gyűjteményüket, de a legizgalmasabb újdonság talán mégis a 14 karátos aranyból készült Signature ékszercsalád, mely életre szóló ajándék lehet szeretteinknek.


Megnézem az újdonságokatmegosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra