bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Őszi óra újdonságok zöld számlappal

2022. november 14.

Őszi óra újdonságok zöld számlappal

Sokan elkeserednek a téli időszámításra való átállás után, hiszen egyre rövidebbek a nappalok és egyre hidegebb az idő.

Éppen ezért hoztunk néhány fantasztikus órát, hogy mindenkit jobb kedvre derítsünk! A zöld színű számlapnak köszönhetően látványuk megnyugvást hoz, hiszen a természet, az egyensúly és a harmónia jut róluk eszünkbe. Mutatunk egy remek óra párost (nem csak) romantikus ajándéknak, és egy nagy tudású, sportos férfi búvárórát is.


Roamer Eternal férfi óra - 863833497550Roamer Eternal női óra - 863857497550Citizen Promaster Sky férfi óra - CB5004-59W


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória