bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Óra és karkötő szettek

2021. szeptember 01.

Óra és karkötő szettek

Egy jól megválasztott karkötő még inkább kiemeli karóránk szépségét, és manapság különösen trendinek számít.

Szerencsére a népszerű óramárkák megkönnyítik a dolgunkat, és szettben kínálják ezeket a tökéletesen harmonizáló párosokat, melyeknek ráadásul az ára is nagyon kedvező! Mutatunk is néhányat ezek közül, nőknek és férfiaknak egyaránt.


 


                     


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó