bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Lenyűgöző ékszerek a klasszikus stílus kedvelőinek

2023. november 06.

Lenyűgöző ékszerek a klasszikus stílus kedvelőinek

Nincs olyan alkalom, amihez ne lenne kitűnő választás egy ragyogó arany ékszer, legyen szó akár a közelgő ünnepekről vagy egy különleges születésnapról, évfordulóról!

A klasszikus megjelenés és a kifogástalan elegancia megtestesítőjeként akár a sárga, a rozé, vagy épp a fehér tónusú darabok nélkülözhetetlenek egy igazi hölgy kelléktárából. Páratlan szépségük mellett befektetés céljából is kiválóak, ugyanis értékük nem csökken az idő múlásával. A színpompás, egyedi arany ékszercsodák kedvelői számára a drágakővel ékesített modellek még vonzóbbak lehetnek! Mutatunk is néhány csodás újdonságot.megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska