bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Kronográf? MI az és miért hasznos?

2022. január 14.

Kronográf? MI az és miért hasznos?

Az első modern konográfot egy francia feltaláló alkotta meg 1816-ban, mint a mechanikus órák kiegészítő funkcióját, lényegében ez extra analóg stoppereket jelent.

A kronográfok gyönyörűen kiegészítik a  számlapot, kifinomult megjelenést kölcsönözve az órának. Korábban ez a pilóta-, a verseny- vagy egyéb speciális karórák kiváltsága volt, amelyet a felhasználók egy meghatározott csoportjának terveztek. 


Manapság már nem csak a klasszikus világmárkák, hanem a divatórák tervezői is előszeretettel használják, a sportosan elegáns stílus térhódításával mind az irodába, mind szabadidős tevékenységhez remek választás!


Általában 24 órás, 60 perces és másodperces kronográfokat használnak ezek az órák - az oldalsó két gombbal lehet működésbe helyezni őket. 


       


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara