bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Januári óra újdonságok

2023. január 20.

Januári óra újdonságok

Különleges, páratlan szépségű női órák és magas minőségű, megbízható férfi órák érkeztek a napokban kínálatunkba.

A hölgyek számára a Fossil szettekben az órák gyönyörű ékszerekkel vannak párosítva, a legújabb GO modellek számlapján pedig a sokak által kedvelt életfa motívum jelenik meg. A férfiaknak a népszerű divatmárkák és a Vostok újdonságok mellett limitált kiadású Casio Edifice Honda Racing solar óra is jött, máris mutatjuk a legszebb és legmenőbb modelleket.


GO - Girl Only női óra - 699502Tommy Hilfiger Blaze férfi óra - TH1792031Casio Edifice Honda Racing 2022 Limited Edition Solar férfi óra - EQB-2000HR-1AER


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara