bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Itt a báli szezon, eljött a tündöklés ideje!

2023. január 24.

Itt a báli szezon, eljött a tündöklés ideje!

A télnek egy újabb nagyon izgalmas időszakához érkeztünk: a rövid nappalokat hosszú éjszakák és ragyogó estélyek követik.

A farsangi ünnepek hagyományosan a mulatságokról és a vidámságról szólnak. Egy elegáns ékszerszettel, valamint a hozzá passzoló különleges órával garantáltan a középpontba kerülhetünk, bármilyen eseményre is vagyunk hivatalosak! Mutatunk is néhány kivételesen szép és feltűnő darabot az elkövetkező alkalmakra.


Pandora Csillogó Piros Köves Kerek fülbevaló - 292379C01Arany gyűrű - 1-08881-54-0342/54Citizen női óra - FE1233-52A


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia