bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
HELLO, CALVIN KLEIN!

2022. április 28.

HELLO, CALVIN KLEIN!

Újabb népszerű márkával bővült kínálatunk: mostantól már a Calvin Klein modern és minimalista karórái közül is válogathatnak a divat nagyjai iránt rajongó vásárlóink!


Férfi és női modellek egyaránt megtalálhatók a vadonatúj Iconic, Architectural, Timeless és a Sport termékcsaládban. A friss kollekció webshopunk mellett elérhető az alábbi üzleteinkben is:


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László