bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Halmozható ékszerek

2021. szeptember 10.

Halmozható ékszerek

Akik szívesen kipróbálnák a legújabb trendet, azoknak most hasznos tippekkel szolgálunk!

nyakláncok esetében válasszunk 2-3 különböző hosszúságú modellt. Fontos, hogy a legrövidebb legyen a leglátványosabb, így a fókuszpont az arcunk közelébe esik. A karkötőknél izgalmas hatást kelt az eltérő fém tónusok párosítása, míg a gyűrűk esetében a vastagabb és vékonyabb kialakítású modellek kontrasztja adja meg a tökéletes összhatást. Végezetül bármely ékszer halmozásánál igazi jolly joker a különböző textúrák, valamint a fényes és matt játéka, bátran éljünk velük!


Mutatunk is néhány halmozható ékszert kínálatunkból:


  


 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István