bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Gyereknapra ajánljuk

2023. május 19.

Gyereknapra ajánljuk

Május 28-án Gyereknap! A gondos szülők már most elkezdik kinézni a megfelelő ajándékot, az időhiánnyal küzdők pedig meg is rendelik online! Hogy még könnyebb legyen a választás, adunk egy kis segítséget.


Egy igazi királykisasszony gardróbjából nem hiányozhat a csillogó ékszer! Lehet virág vagy szívecske formájú, esetleg delfines, garantáltan kitörő lelkesedéssel fogadja majd! Ha sárga- vagy fehéraranyból készül, biztosan nem fogja bántani érzékeny bőrét.


Ha pedig még nem tud annyira vigyázni a dolgaira, akkor inkább egy Pandora charmot a kedvenc Disney figurájával vagy egy bájos PD Paola fülbevalót ajánlunk, melyek sterling ezüstből készülnek. Emellett egy antiallergén Mariana ékszer is remek választás lehet.


Unikornis, sellő, pillangó, vagy épp dínó, focista, sportautó? Bájos és vagány megjelenésű gyerekórák találhatók a Certus Junior kínálatában. Ez az egyik legkedveltebb francia óramárka, nem véletlenül: megbízható japán Miyota szerkezet gondoskodik róla, hogy biztosan mindenhová pontosan érkezzen meg lurkónk.


Aki már fiatal korban szeretné megismertetni csemetéjét a környezettudatossággal, annak a Flik Flak svájci modelljeit ajánljuk: szem előtt tartva, hogy a gyerekeké a jövő, ezek a modellek újrahasznosított PET palackok felhasználásával készülnek. Messzemenőkig tesztelik őket, mielőtt a kicsik csuklójára kerülnének, és a Swatch óráknál megszokott magas minőséget képviselik. 


A kiskamaszoknak, akik már kinőttek a mesefigurákból, de még kisebb a csuklóméretük, vidám, színes gyerek órák széles választékát kínálja a Tekday és a Calypso! Ezek a modellek vízállók, így medencében és strandon is bátran viselhetik. Emellett számos modell hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint a stopper, világítás, dátum kijelző vagy az ébresztő.


 


             

megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória