bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁSOK OKTÓBERBEN

2021. október 11.

ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁSOK OKTÓBERBEN

Október 16 - 17. között Tatán és Győrben is kedvezményes karikagyűrű rendelési lehetőséggel, örök csillogás garanciával és meglepetésekkel várjuk a közeljövőben házasuló jegyespárokat!

Tatán a Güntner Arénában, Győrben pedig a páratlan szépségű Zichy Palotában várunk minden érdeklődőt az ország egyik legszélesebb karikagyűrű választékával. 


 A tatai kiállítás részletei: ITT


A győri kiállítás részletei: ITT


Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt standjainkon! 


A kiállításokra a belépés INGYENES! 


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi