bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Arany és drágaköves ékszerek klasszikus motívumokkal

2023. szeptember 19.

Arany és drágaköves ékszerek klasszikus motívumokkal

A szív, a kereszt, a csillag mind olyan klasszikus szimbólumnak számít, amit mindenki ismer, ezért népszerűségük is töretlen.

Az ilyen szép és egyszerű formák remekül mutatnak arany ékszerként, főként, ha drágakő is található rajtuk. Csempésszen egy kis ragyogást a mindennapjaiba kínálatunkban található aranyékszereinkkel!megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin