bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Arany ékszer - a tökéletes ajándék hölgyek számára

2024. április 29.

Arany ékszer - a tökéletes ajándék hölgyek számára

Klasszikus, utánozhatatlan és mégis változatos: az arany- és drágaköves ékszerekkel sosem lehet melléfogni, ha a megfelelő ajándékot keressük.

A fehér-, rosé-, és sárga arany színek kombinációjából igazán változatos darabok készülnek. Az esztétikum mellett fontos megemlíteni, hogy a nagy értékű ékszerek vásárlása hosszú távú befektetésnek is tökéletes, hiszen értékéből az idő múlásával sem veszít. Kiváló ajándék lehet akár a közelgő Anyák napjára, ballagásra, születésnapra, vagy egy különleges évfordulóra is.


Megnézem az arany ékszereket


Megnézem a drágaköves ékszereketmegosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma