bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
A Nagy Napon mindenki ragyogjon!

2022. május 10.

A Nagy Napon mindenki ragyogjon!

Egy esküvő nem csak a menyasszonynak, a vendégeknek is különleges alkalom!

Olyan, amelyre mind a legszebb ruhánkat, cipőnket és ékszereinket viseljük. A klasszikus gyöngy, a "valami kék" és persze az örök szerelmet szimbolizáló gyémánt eleganciát és finomságot sugároznak. Egy szemet gyönyörködtető karóra pedig segít, hogy a Nagy Nap minden fontos pillanatában jelen legyünk.


Hogy legyen kellő idő felkészülni a különleges eseményre, már most mutatunk néhány csodaszép darabot. megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György