bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
A Nagy Napon mindenki ragyogjon!

2022. május 10.

A Nagy Napon mindenki ragyogjon!

Egy esküvő nem csak a menyasszonynak, a vendégeknek is különleges alkalom!

Olyan, amelyre mind a legszebb ruhánkat, cipőnket és ékszereinket viseljük. A klasszikus gyöngy, a "valami kék" és persze az örök szerelmet szimbolizáló gyémánt eleganciát és finomságot sugároznak. Egy szemet gyönyörködtető karóra pedig segít, hogy a Nagy Nap minden fontos pillanatában jelen legyünk.


Hogy legyen kellő idő felkészülni a különleges eseményre, már most mutatunk néhány csodaszép darabot. megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára