bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski toll (5595667)
 Swarovski toll (5595667)

Ez a fekete Swarovski-golyóstoll ötvözi egymással a karcsú, áramvonalas sziluettet és a modern, minimalista esztétikumot. Formavilágának látványos eleme az ultrafinom Crystal Rocks technikánkkal készült, fekete kristályokból kirajzolódó csík, amely a toll mindkét oldalán, valamint a tetején fut végig. Az elegáns tartóban szállított toll fekete lakkozású akasztóval és tollszárral készült. A tollszáron látható a Swarovski-embléma, a kiváló minőségű tintapatron pedig egyszerűen cserélhető. Ideális ajándék bármilyen alkalomra.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski toll - 5595667

Listaár: 13 900 Ft
Internetes ár: 8 340 Ft
Kedvezmény: 5 560 Ft (40%)

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila