bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Crystalline golyóstoll (5669929)
 Swarovski Crystalline golyóstoll (5669929)  Swarovski Crystalline golyóstoll (5669929)  Swarovski Crystalline golyóstoll (5669929)  Swarovski Crystalline golyóstoll (5669929)

Jelölje be a fontos dátumokat 2024-es naptárán ezzel a káprázatos Crystalline golyóstollal! Az Annual Edition darab krómozott tollszára nyolc fazettás oldallal rendelkezik a Swarovski ikonikus nyolcszögletes logója előtt tisztelegve. A jellegzetes Crystalline technikának köszönhetően több mint 400 világos Azore színű kristály található rajta. A golyóstoll csavaros mechanizmussal rendelkezik az egyszerű használat érdekében. A toll különlegessége az öt rombusz alakú lapos kristályból álló ragyogó csillagmotívum, a hátulján „2024” gravírozással. Méret: 14.5 x 0.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Crystalline golyóstoll - 5669929

Listaár: 25 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Kedves Csapat! Gyors és rugalmas kiszolgálás, kultúrált eladók és üzlet (Europark Üllői út) Ajánlom másoknak is."

M. Katalin