bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Akciós Akciós Visszavásárlási garancia
Swarovski Icons Medve kulcskarika (5650128)
 Swarovski Icons Medve kulcskarika (5650128)

Az édes, népszerű Kris Bear imádnivaló 3D kulcstartó formájában kelt életre. Az aranyos rózsaszín figura nyolcszögletes gyűrűn függ, vonásait ragyogó zöld kristályokkal emeltük ki. A stílusos mackó kristályhálóból és egy nyolcszög-metszésű kőből álló medált visel. Nem játékszer. Nem ajánlott 15 év alatti gyermekek számára. Magasság: 4.7 cm, Szélesség: 7 cm, Hossz: 14.6 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Icons Medve kulcskarika - 5650128

Listaár: 37 900 Ft
Internetes ár: 18 950 Ft
Kedvezmény: 18 950 Ft (50%)
+ ingyenes kiszállítás

2 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula