bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Esküvő Varázs 2024 kiállítás és nyílt nap Tatán

2024. február 12.

Esküvő Varázs 2024 kiállítás és nyílt nap Tatán

2024. február 18-án, vasárnap mindenkit szeretettel várunk Tatán a Pálma Rendezvényházban és a Kristály Imperial Hotelben.

Érdemes személyesen kilátogatni és felkeresni minket, hiszen ragyogó karikagyűrű kínálattal, örök csillogás garanciával, vonzó kedvezményekkel és meglepetésekkel készülünk! 


A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!


Bővebben a kiállításról


Ízelítő karikagyűrű kínálatunkból


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve az Ügyfélszolgálattal. A felmerülő kérdésekben azonnal segítségemre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom az Újvilágot!"

Cs. Szilvia

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet