bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
ROCHET férfi ásványi karkötő 19,5 cm (HB6693)
 ROCHET férfi ásványi karkötő 19,5 cm (HB6693)  ROCHET férfi ásványi karkötő 19,5 cm (HB6693)  ROCHET férfi ásványi karkötő 19,5 cm (HB6693)

Klasszikus, férfias és divatos egyszerre – francia acél ékszerek minőségi kidolgozással. Többszálú fonott bőr és hasított bőr karkötő ásványi kőzet kiegészítéssel: 4 mm-es barna tigrisszem gömbökkel. Antikolt hatású fekete színű acél pattintós zárral, és gravírozásra is alkalmas acél betéttel. A karkötő hossza 19,5 cm, melyből egy darab kb. 1 cm-es zár-rész kivehető, ezzel a karkötő mérete csökkenthető. A bőrszálak szélessége: 3 és 5 mm.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

ROCHET férfi ásványi karkötő 19,5 cm - HB6693

Listaár: 27 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

2 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László