bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Zodiac Ikrek kristály dísz (5670323)
 Swarovski Zodiac Ikrek kristály dísz (5670323)  Swarovski Zodiac Ikrek kristály dísz (5670323)  Swarovski Zodiac Ikrek kristály dísz (5670323)  Swarovski Zodiac Ikrek kristály dísz (5670323)

Ez a világegyetem által ihletett, varázslatos figura a különleges Ikrek csillagjegy előtt tiszteleg. A precíziós metszés és a gravírozott, aranyszínű fém ötvözéséből született, 62 fazettából álló asztrológiai dekoráció egy ikerpárt, valamint a holdat és a napot ábrázolja. Ajándékozza meg ezzel a különleges darabbal saját magát vagy egy születésnapját ünneplő szerettét. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 4.2 x 2.8 x 1.9 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Zodiac Ikrek kristály dísz - 5670323

Listaár: 33 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet