bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Bering Arctic Symphony szett (428-712-GOLD)
 Bering Arctic Symphony szett (428-712-GOLD)  Bering Arctic Symphony szett (428-712-GOLD)  Bering Arctic Symphony szett (428-712-GOLD)  Bering Arctic Symphony szett (428-712-GOLD)

A szerelmeseket különleges ragyogás veszi körül. Mi is lehetne jobban hangsúlyozni ezt a varázslatot, mint a gyönyörűen csillogó ékszerekkel? A BERING ajándékával mutasd meg, hogyan mondd ki: „Szeretlek”. Valentin-napi kollekciónk olyan kiváló minőségű anyagok kombinációját tartalmazza, mint a csúcstechnológiás kerámia, gyöngyház, rozsdamentes acél és milánói háló. A játékos megjelenés tökéletesen harmonizál a BERING órakollekcióval, tökéletesen lezárva az átfogó koncepciót. A cserélhető betéteinkkel egyszerűen személyre szabhatja szerelmi üzenetét. A fülbevalóból és nyakláncból álló szetthez két további betét is tartozik, mellyel megszólalhat a szíved. A lánc hossza 45 cm.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Bering Arctic Symphony szett - 428-712-GOLD

Listaár: 29 490 Ft
+ ingyenes kiszállítás

4 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Küldeményük rendben megérkezett a mai napon. Ügyintézésük, gyorsaságuk és a termékhez küldött ajándékuk miatt is köszönettel tartozom! "

P. László

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László