bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Seiko Prospex PADI King Sumo Diver's 200 férfi óra (SPB325J1)
 Seiko Prospex PADI King Sumo Diver's 200 férfi óra (SPB325J1)

A Seiko ,,Sumo PADI SPB325J1 modellnél kisebb változásokat fedezhetünk fel. Az egyedi tokforma megmaradt, a lünetta szinte belesüllyed a tokba, ez sokat segít abban, hogy az elsőre nagynak hangzó 45 mm-es tok átmérő ellenére is egy kényelmesen viselhető darab legyen. A zafír kristály óraüveg ebben a kategóriában persze már alap, és emellett kerámia lünettát kapott - a kissé frissített betűtípusok így már a kerámia jellegzetes fényével büszkélkedhetnek, ez a nemes anyag a felső kategóriás búvárórák sajátja. A Seiko saját "Super hard Coating" felületkezelésével ellátott nemesacél tokot és fémszíjat kapott, amely hosszabban őrzi meg a tokot és a fémszíjat az eredeti, karcmentes szépségében. A PADI modellek mindig nagy sikert aratnak, az egyedi színösszeállításuk mellett a számlap földgömböt mintázó struktúrája sem mindennapi látvány. A PADI a világ legnagyobb búvároktató szövetsége, a Seiko már hosszú évek óta működik együtt vele a tengerek megismeréséért és megmentéséért, gondoljunk csak akár a nemrég zajlott tengeri hulladékgyűjtő akcióra. Az SPB325J1 mutatói nem a jól megszokott acél színben készültek, hanem a PADI saját kékjével és a számlap sötétszürke színével."

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Seiko Prospex PADI King Sumo Diver's 200 férfi óra - SPB325J1

Listaár: 440 000 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs