bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Seiko Prospex GMT Watchmaking 110 th Anniversary Save The Ocean Limited Edition férfi óra (SPB385J1)
 Seiko Prospex GMT Watchmaking 110 th Anniversary Save The Ocean Limited Edition férfi óra (SPB385J1)  Seiko Prospex GMT Watchmaking 110 th Anniversary Save The Ocean Limited Edition férfi óra (SPB385J1)  Seiko Prospex GMT Watchmaking 110 th Anniversary Save The Ocean Limited Edition férfi óra (SPB385J1)

2023-ban éppen 110 éve annak, hogy elkészült a Seiko és egyben Japán első karórája, a legendás Laurel. Erre az évfordulóra készült az SPB385J1 is, mindössze 4000 darabban, különleges színösszeállításban és megjelenéssel. A gleccserkék számlappal szép kontrasztot alkot a kék GMT mutató és felirat, és egy kis játékot is elrejtettek a tervezői a stílusában, a másodpercmutató végén a kis pötty a többi modellel ellentétben itt nem piros, hanem kék, jelezve ezzel is a különleges voltát. A limitált kiadáshoz tartozik még egy plusz szövet szíj is, amelynek különlegessége a tradicionális Seichu szövése, és az a nem elhanyagolható tény, hogy az anyagának készítéséhez a tengerekből összegyűjtött műanyag palackokat használtak fel, segítve ezzel is a Seiko egyik vállalását, az óceánok világának megismerését és ha lehet, megmentését. Az új 6R54 kaliber a Seiko 6R szerkezeteinek sorát bővíti, és a legendás megbízhatósága mellett két fontos, a mindennapokban is használható jellemzője van. A legfontosabb a GMT komplikáció, amely most mutatkozik be a 6R kaliber családban, és utat nyit a további érdekesebbnél érdekesebb GMT modell megjelenése előtt. A plusz mutató a jellegzetes formájával diszkréten jelenik meg a számlapon, mégis hangsúlyos többletet ad ahhoz, és a színeivel további lehetőség nyílik a design akár elegánsabbá, akár sportosabbá tételére. Az új 6R54 kaliber másik fontos tulajdonsága a 72 órányi járástartaléka, amely a plusz komplikáció fényében még nagyobb jelentőségű, és a mindennapokban akár három napra is engedi pihentetni az órát anélkül, hogy azt újra be kellene állítani.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Seiko Prospex GMT Watchmaking 110 th Anniversary Save The Ocean Limited Edition férfi óra - SPB385J1

Listaár: 740 001 Ft
+ ingyenes kiszállítás

2 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata