bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Vásárlási információk

 

Ha mégsem tetszik az ajándék...

 

A tökéletes karácsonyi meglepetések kiválasztására sok időt és energiát fordítunk, ám még így is előfordulhat, hogy nem sikerül eltalálni az ajándékozott ízlését – vagy épp túl jól sikerül, és már rendelkezik egy pont ugyanolyan darabbal.

Hogy az ünnepi készülődés igazán békésen és boldogan teljen, a  2023. december 1. és 19. között webshopunkban leadott rendelések visszaküldési határidejét meghosszabbítjuk!

Fontos, hogy a visszaküldési szándékról legkésőbb 2024. január 5-én értesítést kapjunk, és január 12-ig be is érkezzen hozzánk az érintett csomag minden tartozékával.

A visszaküldött termék(ek) helyett választott cikkek új rendelésnek minősülnek, vagyis az új ajándék(ok) kiválasztásával nem szükséges megvárni, hogy lezáruljon a visszavételi folyamat.

A fenti határidők természetesen az Ajándékfutárral küldött meglepetésekre is vonatkoznak. Ügyfélszolgálatunk december 22. és január 1. között szünetel. Ez idő alatt emailben fogadjuk a megkereséseket, és január első napjaiban válaszoljuk meg azokat. Köszönjük a megértést!

 

 

 

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma