bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Vásárlási információk

 

Ha mégsem tetszik az ajándék...

 

A tökéletes karácsonyi meglepetések kiválasztására sok időt és energiát fordítunk, ám még így is előfordulhat, hogy nem sikerül eltalálni az ajándékozott ízlését – vagy épp túl jól sikerül, és már rendelkezik egy pont ugyanolyan darabbal.

Hogy az ünnepi készülődés igazán békésen és boldogan teljen, a  2022. december 1. és 19. között webshopunkban leadott rendelések visszaküldési határidejét meghosszabbítjuk!

Fontos, hogy a visszaküldési szándékról legkésőbb 2023. január 6-án értesítést kapjunk, és január 13-ig be is érkezzen hozzánk az érintett csomag minden tartozékával.

A visszaküldött termék(ek) helyett választott cikkek új rendelésnek minősülnek, vagyis az új ajándék(ok) kiválasztásával nem szükséges megvárni, hogy lezáruljon a visszavételi folyamat.

A fenti határidők természetesen az Ajándékfutárral küldött meglepetésekre is vonatkoznak. Ügyfélszolgálatunk december 23. és január 1. között szünetel. Ez idő alatt emailben fogadjuk a megkereséseket, és január első napjaiban válaszoljuk meg azokat. Köszönjük a megértést!

 

 

 

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata