bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Vásárlási információk

 

Karácsonyi szállítási információk

 

A megnövekedett rendelésszám miatt a megszokotthoz képest több időt vehet igénybe a kiszállítás, köszönjük a megértést! Kérjük, hogy amennyiben a kiválasztott órát, ékszert vagy kiegészítőt karácsonyi ajándéknak szánja, rendelését legkésőbb 2022. december 19-én éjfélig adja le és mi vállaljuk, hogy az ünnepekre biztosan kézhez kapja. A fenti időpont után beérkezett rendeléseket 2023. január első napjaiban dolgozzuk fel.

 

"Rendkívül gyors, készséges, magas színvonalú kiszolgálásban volt részem. Köszönöm!"

Sz. Katalin

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó