bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Vásárlási információk

GY.I.K. - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyi ideig küldhetem vissza a terméket?

Webshopunk a kormányrendelet által biztosított 14 napon felül, további 8 napot biztosít az elállási jog gyakorlására, tehát az átvétel napjától számítva összesen 22 nap áll rendelkezésére, hogy írásban jelezze felénk elállási szándékát, majd visszajuttassa számunkra a terméket.

 

Hová tudom a megrendelt terméket visszaküldeni?

Amennyiben a megrendelt termék nem nyerte el tetszését, nem megfelelő a mérete stb. kérjük, a terméket gondosan csomagolja be és küldje vissza központunk címére:

ÉÓ Újvilág Kft. – 9022 Győr, Árpád út 93. (nem üzlet, személyes ügyfélfogadás nincs)

 

Mit kell a visszaküldendő csomagba tennem?

A csomagba kérjük, a terméken kívül tegyen bele minden olyan kiegészítőt is, melyeket a termékkel együtt megkapott (díszdoboz, garancia jegy, használati utasítás stb.) valamint a kitöltött visszaküldési űrlapot. A csomagküldés költsége Önt terheli. Utánvéttel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni. Amint a csomag megérkezik raktárunkba, haladéktalanul feldolgozzuk. A visszaküldött termék árát legkésőbb a termék visszaérkezésétől számított 3 munkanapon belül átutaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.

Visszaküldési űrlap letölthető ITT.
 

Üzletben is leadhatom a visszaküldendő terméket?

Igen, bármelyik üzletünkbe visszaviheti a webshopban rendelt terméket - a díszdobozával, a garanciajeggyel és a kitöltött visszaküldési űrlappal együtt - átadhatja kollégáinknak. Ebben az esetben a kinyomtatott számla vagy digitális eszközön történő bemutatása is szükséges.

Kollégáink az átadásról jegyzőkönyvet készítenek, majd továbbítják a terméket központunknak. A termék árát 24 órán belül visszautaljuk. Amennyiben a visszahozott termék helyett másikat választ üzletünkben, akkor az új vásárlásnak minősül és külön számlát állítunk ki róla.

Visszaküldési űrlap letölthető ITT.
 

Üzleteink elérhetőségeit ITT találja
 

 

Több terméket rendeltem, de csak egyet szeretnék visszaküldeni. Lehetséges?

Természetesen igen.

 

A megrendelt termék tetszik, de a színe, mérete stb. nem megfelelő. Tudok-e terméket cserélni?

Cserére sajnos nincs mód. A fent leírtak szerint visszaküldheti nekünk a terméket és új, a korábbitól független vásárlást indíthat az új termék megrendelésével.

 

Megtarthatom a promóciós terméket, amennyiben a megvásárolt terméket visszaküldöm?

Igen, promóciós termék megtartása esetén, annak értékével csökkentett összeget utaljuk vissza.

Az aktuális promóciós termékek áráról ITT tájékozódhat.

 

Egyedi (pl. kérésemnek megfelelően átalakított, gravírozott stb.) terméket rendeltem, de nem tetszik. Visszaküldhetem?

Az egyedileg elkészített termékek esetén a vásárlót nem illeti meg az elállási jog.

 

A fenti feltételek üzletben történő vásárlásra is érvényesek?

Az elállási jog kizárólag webshopunkban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A webshopban való rendelés leadása személyes átvételi mód választása esetén is webáruházi vásárlásnak minősül.

 

Az Általános Szerződési Feltételeinket ITT tudja megtekinteni.

 

 

Amennyiben kérdésére nem találta a választ, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal:

Rendeléssel kapcsolatos kérdések:

  • Tel: +36-30-871-5663
  • E-mail: webshop@ekszer-ora.hu

Termékek tulajdonságaival kapcsolatos kérdések:

  • Tel: +36-30-407-6599
  • E-mail: termek@ekszer-ora.hu

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya