bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Kiemelt termék Kiemelt termék Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Vostok Europe N1 Rocket KÉKES Limited Edition férfi óra (225A463-F)
 Vostok Europe N1 Rocket KÉKES Limited Edition férfi óra (225A463-F)  Vostok Europe N1 Rocket KÉKES Limited Edition férfi óra (225A463-F)  Vostok Europe N1 Rocket KÉKES Limited Edition férfi óra (225A463-F)  Vostok Europe N1 Rocket KÉKES Limited Edition férfi óra (225A463-F)

Újabb magyar vonatkozású limitált kiadással jelentkezik a Vostok-Europe. Az egyedi és különleges óráiról ismert litván céget most Magyarország legmagasabb hegycsúcsa ihlette, hogy elkészítsék a 200 darabra limitált Vostok-Europe Kékest. Az óra a rendkívül népszerű N1 Rocket modellek alapjaira épül egy új, más Vostok-Europe órákon még nem látott árnyalatú gumiszíjjal. A számlap különleges kék színét a Kékes fölötti égbolt inspirálta. Egyedi másodpercmutatója az ikonikus tévétorony színeit kapta, ahogy segédszámlapokon is a kék, fehér és piros színek jelennek meg. A stopper elindító gombja is kék bevonatot kapott. Mint minden Vostok-Europe modell, ez is egy határozott, strapabíró tokban érkezik, ami 200 méterig vízálló, tehát minden kalandhoz tökéletes társ lehet, legyen szó a Kékes meghódításáról vagy a Balaton-átúszásról. Egyedi gravírozott hátlap kerül az órákra, melyeken látszik a hegy és tévétorony összetéveszthetetlen sziluettje, valamint az adott óra sorszám a 200 darabos limitációból. A különleges alkalomra a megszokott Vostok-Europe doboz kék külső borítót kapott, rajta a hátlapon is látható grafikával.

Sorszámok: 028,041,102,112,114,132,146,153,160

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Vostok Europe N1 Rocket KÉKES Limited Edition férfi óra - 225A463-F

Listaár: 179 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

9 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella