bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Rózsacsokor kristály dísz (5493707)
 Swarovski Rózsacsokor kristály dísz (5493707)

A Swarovski gyönyörű és időtlen rózsacsokrát három szál rózsaszínben játszó, törékeny rózsa alkotja. A 451 kristálylapból álló műalkotás közszemlére tehető önmagában vagy az üvegbúrával együtt, egy csipetnyi varázslatot csempészve a kiállítóhelyiségbe. Bájos kiegészítője lehet otthoni dekorációjának, miközben tökéletes ajándék Valentin-napra vagy egy esküvőre, illetve egyéb romantikus alkalmakra. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 10.5 x 6.4 x 6.4 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Rózsacsokor kristály dísz - 5493707

Listaár: 69 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória