bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság +Ajándék +Ajándék Visszavásárlási garancia
Swarovski Rózsacsokor kristály dísz (5493707)
 Swarovski Rózsacsokor kristály dísz (5493707)

A Swarovski gyönyörű és időtlen rózsacsokrát három szál rózsaszínben játszó, törékeny rózsa alkotja. A 451 kristálylapból álló műalkotás közszemlére tehető önmagában vagy az üvegbúrával együtt, egy csipetnyi varázslatot csempészve a kiállítóhelyiségbe. Bájos kiegészítője lehet otthoni dekorációjának, miközben tökéletes ajándék Valentin-napra vagy egy esküvőre, illetve egyéb romantikus alkalmakra. Dekorációs tárgy. Nem játék. 15 éven aluli gyermekek számára nem ajánlott. Méret: 10.5 x 6.4 x 6.4 cm-

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése
Bezárás +Ajándék

Swarovski Rózsacsokor kristály dísz - 5493707

Listaár: 45 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Rendelésre

megosztás Pinteresten
twitter

"A megrendelt órát a kért időben megkaptam. A szolgáltatásukkal és a kollégáik telefonon nyújtott segítségével nagyon elégedett vagyok. A későbbi vásárlásaim során is az Önök cégét fogom előnyben részesíteni és ismerőseimnek is ajánlani fogom."

Sz. Gyula

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt nyaklánccal, a valóságban is ugyanolyan, mint a képen, ami pozitívum, mert sok helyen tapasztaltam, hogy felraknak olyan képet, ami nem tükrözi a valóságot. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek voltak, nem kellett ezer évet várni, mire előkotorják a rendelésem."

H. Alexandra