bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski kulcskarika (5669119)
 Swarovski kulcskarika (5669119)  Swarovski kulcskarika (5669119)  Swarovski kulcskarika (5669119)  Swarovski kulcskarika (5669119)

Lobbantsa lángra mindennapi stílusát ezzel a ragyogó kulcstartóval, melyet a Lucent ékszerkollekció ihletett. A nyolcszögletes láncszem egy csodálatos kerek kőhöz csatlakozik, amely ródiumbevonatos foglalatban kapott helyet, és további négyszögletes átlátszó kövek keretezik. Vidám kiegészítő, amely feldobja a hangulatot, bármerre jár. Méret: 7.7 x 3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski kulcskarika - 5669119

Listaár: 33 500 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi