bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)
 Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)  Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)  Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)  Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)

Ez a játékos figura egy új tagja az ikonikus Kris mackó kollekciónknak, amelyet 1993 óta készítünk a gyűjtők örömére. Az 1169 fazettával készült darab két, egy-egy cseresznyét tartó mackót ábrázol. Ez a ragyogó pirosban és zöldben tündöklő, lakkozott részletekkel ellátott darab fantasztikus ajándék lehet, amely örökké emlékeztet az erős kötelékek és az összetartozás fontosságára. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 5.4 x 2.7 x 6.6 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz - 5675393

Listaár: 64 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Köszönöm a segítséget, nagyon kedvesek, segítőkészek és rugalmasak voltak a kolléganők!"

H. Nóra

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó