bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)
 Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)  Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)  Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)  Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz (5675393)

Ez a játékos figura egy új tagja az ikonikus Kris mackó kollekciónknak, amelyet 1993 óta készítünk a gyűjtők örömére. Az 1169 fazettával készült darab két, egy-egy cseresznyét tartó mackót ábrázol. Ez a ragyogó pirosban és zöldben tündöklő, lakkozott részletekkel ellátott darab fantasztikus ajándék lehet, amely örökké emlékeztet az erős kötelékek és az összetartozás fontosságára. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 5.4 x 2.7 x 6.6 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Kris mackó Mindig együtt kristály dísz - 5675393

Listaár: 64 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Néhány sorban értékeljek? Nem tudok. Egy szóban tudom értékelni az Önök munkáját, segítségét, rugalmasságát: SZUPER! Tényleg nagyon köszönök mindent!"

K. Ildikó

"Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel, nagy vágyam teljesült velük, es a pontos es gyors kiszállítással is. Amit visszaküldtem, mert sajnos nem lett jo a hossza a karkotonek, visszautaltak az arat időben. Az ajándék parfüm illata isteni, nagyon jo! Köszönöm szepen!!!!"

F. Zsuzsa