bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Újdonság Újdonság Visszavásárlási garancia
Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)
 Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)  Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)  Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)  Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)

A természet két apró és aranyos teremtménye kel életre ebben az egyedi kristálydíszben. Ez a természetes színekben pompázó, 315 fazettából álló dekoráció egy kis katicabogarat és egy szál lóherét ábrázol, amelyet ragyogó zöld színű, lakkozott fémrészletek egészítenek ki. Dobja fel otthonát ezzel a szerencsét és a természet csodáit jelképező örök érvényű darabbal. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 3.4 x 3.9 x 5.3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz - 5666852

Listaár: 33 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a visszajelzésem abszolút pozitív. Először rendeltem Tőletek és őszintén mondhatom, hogy 100%-ban meg vo​ltam elégedve :) A telefonos elérhetőségen is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, azt pedig különösen szupernek tartom hogy lehetőség van a weben rendelt termékeknél a kiválasztott üzletbe történő átjuttatásra és ott történő átvételre :)"

P. Zsófi

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára