bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)
 Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)  Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)  Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)  Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz (5666852)

A természet két apró és aranyos teremtménye kel életre ebben az egyedi kristálydíszben. Ez a természetes színekben pompázó, 315 fazettából álló dekoráció egy kis katicabogarat és egy szál lóherét ábrázol, amelyet ragyogó zöld színű, lakkozott fémrészletek egészítenek ki. Dobja fel otthonát ezzel a szerencsét és a természet csodáit jelképező örök érvényű darabbal. Dísztárgy. Nem játék. 15 éves kor alatti gyermekek kezébe nem adható. Méret: 3.4 x 3.9 x 5.3 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!




Ajánlás elküldése

Swarovski Idyllia Katicabogár és lóhere kristály dísz - 5666852

Listaár: 33 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia

"Köszönöm, mindennel elégedett voltam a rendelés során. A rendelt termék olyan volt, amit vártam, a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak, telefonon értesítettek az átvétel lehetőségéről. Másnak is szívesen ajánlom szolgáltatásaikat. "

F. Ildikó