bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Swarovski Crystalline golyóstoll (5670198)
 Swarovski Crystalline golyóstoll (5670198)  Swarovski Crystalline golyóstoll (5670198)  Swarovski Crystalline golyóstoll (5670198)  Swarovski Crystalline golyóstoll (5670198)

A Crystalline golyóstollal minden szót örömteli kifinomultsággal írhat le. A lakkozott fehér tollszár nyolc fazettás oldallal rendelkezik a Swarovski ikonikus nyolcszögletes logója előtt tisztelegve. A jellegzetes Crystalline technikával készült tollon több mint 400 átlátszó kristály látható. A golyóstoll csavaros mechanizmussal rendelkezik az egyszerű használat érdekében. Fantasztikus ajándék Önmagának vagy egy kreatív szerettének. Méret: 14.5 x 0.8 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Swarovski Crystalline golyóstoll - 5670198

Listaár: 17 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Külső raktáron

megosztás Pinteresten
twitter

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, a webshoppal és a kiszolgálással is. Sikerült örömet szereznem vele a páromnak. Nagyon gyorsan megérkezett a termék és az e-mail jelzések is remek dolog. Továbbá is maguknál fogok vásárolni:) Köszönök mindent! "

V. István

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella