bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Karbon fekete mesterséges bőr óratartó doboz 12 darab karóra számára (984)
 Karbon fekete mesterséges bőr óratartó doboz 12 darab karóra számára (984)  Karbon fekete mesterséges bőr óratartó doboz 12 darab karóra számára (984)

Karbon fekete mesterséges bőr óratartó doboz 12 darab karóra számára.

Ezüst színű csat, üveg ablak.

Belseje barna színű műbőr!Méretei: 35 x 21,5 x 9 cm

Párnák szélessége: 5,0 cm

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Karbon fekete mesterséges bőr óratartó doboz 12 darab karóra számára - 984

Listaár: 20 900 Ft
+ ingyenes kiszállítás

1 db van készleten, szállítható!

megosztás Pinteresten
twitter

"Igen, én elégedett vagyok. Gyorsan átkerült az óra, ott is volt, tudtak róla. A hölgy válaszolt a kérdéseimre, készséges volt. Tulajdonképpen semmit, de semmit nem tudnék mondani amit jobbító szándékkal, de máshogy kéne csinálni. Ár, ajándék, minden úgy volt ahogy megbeszéltük. Nem nekem kellett mondani, tudták. Így tovább, sok sikert kívánok!"

Sz. László

"A vásárlás kapcsán gyorsan, problémamentesen megérkezett az áru, folyamatosan értesítettek annak útjáról. A termékkel jelenleg elégedettek vagyunk, reméljük ez így is marad."

Dr. Sz. Emma

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra