bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

La Mer Óra

Bezárás

Martine Ilana fiatal amerikai tervezőnő 2001-ben Los Angelesben alkotta meg a La Mer Collections divatóra márkát. Azóta folyamatosan születnek meg újabb és újabb kollekciói a dizájn iránti szenvedély és az egyszerű szépség jegyében. Kreatív munkájához inspirációt világkörüli utazásai során gyűjt Afrika, Olaszország, Izland, Thaiföld és Bali tájain járva.

Az amerikai La Mer Collections "wrap watch" órák fő jellemzője az extra hosszú bőrszíj, amely többször körbetekerhető a csuklón és amelyet drágakövekkel és Swarovski kristályokkal kirakott ékszerláncok díszítenek, végeredményül egy ékszer és óra párosítást alkotva.

Már első ránézésre szembetűnő, hogy a többi divatóra márkától alapjaiban különbözik, típusát tekintve nincs is jelenleg hasonló a magyar piacon. A tervezés során felhasznált színek, minták, anyagok kavalkádja izgalmas megjelenést kölcsönöz a mindennapoknak. Az órákhoz valódi olasz bőrszíjak kapcsolódnak, amelyeket nagy gondossággal, kézzel válogatnak össze az Egyesült Államokban. Minden egyes óra a tervezőnő egyedi alkotása. Martine Ilana egyesítette az aktuális trendek jellemző karaktereit – bőrszíjakat, pántokat, Swarovski kristályokat, láncokat, charmokat, drágaköveket, rosé arany bevonatot – és létrehozott egy trendi divatóra márkát. A kollekció színválasztéka bőséges: a pasztell színek mellett az egészen élénk színek, sőt ezek izgalmas színkombinációi is megjelennek.

Jelenleg nem található termék!

"A Fiam ...-án vette át a számára megrendelt 24 részes óra tároló dobozt az Alle Bevásárlóközpontban lévő üzletükben. Nagyon elégedettek vagyunk, gyönyörű, korrekt kidolgozású, pont olyan mint a web oldalukon. Az eladó kedves és készséges volt, értesített mikor a doboz az üzletükbe érkezett. Egész biztos, hogy máskor is rendelek Önöktől és személyesen is meglátogatom üzletüket. További szép napot a lelkes és kedves csapatnak!"

T. Kata

"Nagyon elégedett vagyok úgy a weblappal, mint az "élő" kiszolgálással. Az Europarkban lévő boltjukban mindkét alkalommal, mindkét kolléganő nagyon kedves és segítőkész volt, de nagyon készséges volt a telefonon felvilágosítást adó kolléganő is, tehát a személyzet szuper!..."

T. Sára

"Mind a kedves kiszolgálással, mind a termékekkel maximálisan elégedett vagyok. Üzletükben már korábban is többször vásároltam, ezért is választottam Önöket a webes rendeléshez is. Biztosan vásárolok még majd Önöknél és ismerőseimnek is ajánlani fogom üzleteiket. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! "

H. Gabriella